Speak With Confidence

Khusus untuk profesional, sektor awam & swasta, founder atau pemilik perniagaan serta usahawan “fulltime/partime” !!

Khusus untuk anda yang nak belajar rahsia terbesar untuk bercakap dengan konfiden berjaya buang rasa takut dan dapat menyampaikan sesuatu dengan penuh keyakinan dan akhirnya berjaya capai apa yang anda inginkan.


Tawaran promosi istimewa #SuperEarlyBird ke Speak With Confidence dengan tawaran harga serendah RM47 sahaja.


Promosi #SuperEarlyBird akan tamat..

My countdown 


“Conquer Your Fear . Sell Your Dreams . Achieve Your Destiny








MAKLUMAT PENTING PROGRAM





 

Adakah anda mempunyai masalah komunikasi seperti berikut:-


JIKA YA ANDA ALAMI SEMUA INI, TAKKAN ANDA NAK BIARKAN TERUS TERJADI?


❌ Staff / Team tak respect pun anda. Yelah, cakap pun tak confident, macam mana nak respect.

❌ Client d an pelanggan semua lari. Buat presentation produk atau servis pun tak menyakinkan . Macam mana nak close deal?

❌ Bila bercakap berterabur, tak berstruktur , tiada point yang jelas, akhirnya semua orang yang dengar pun tak faham.

❌Anda seorang Bos, Leader, Ketua Pasukan tapi bila tiba-tiba kena bagi ucapan, habis usaha nak elak. Takut nak berucap secara spontan.

❌ Senyap membisu bila jumpa pelanggan. Tiada idea nak borak apa, sudahnya dianggap tak mesra, nak closed deal pun susah.


Dan banyak lagi masalah komunikasi yang selalui dialami tak kiralah anda ni Founder, Team Leader, Doktor, Lecturer atau sesiapa pun. Ini bukan soal siapa, tapi ini soal skill dan kefahaman yang sangat diperlukan dan sangat penting kerana skill ini yang akan membantu anda pergi jauh!


Betul ke KOMUNIKASI ini penting? Teruskan bacaan anda..


Apakah persamaan mereka? Persamaan mereka ialah KOMUNIKASI . Mereka boleh dan mahir berkomunikasi untuk mempengaruhi staff, team, client, customer dan investor mereka.


 


Saya perkenalkan SPEAK 2024 : Speak With Confidence dengan RAHSIA  ‘  4 MODUL UTAMA’  yang Proven , Praktikal dan terbukti berjaya meningkatkan kualiti komunikasi berpengaruh individu dan pasukan!


4 MODUL UTAMA YANG BAKAL ANDA KUASAI



MODUL #1 – MINDSET


Modul MINDSET ini akan membetulkan cara anda berfikir dan saya susunkan strategi dan teknik untuk ubah minda dan mindset anda berubah dari nervous gugup tak yakin kepada sangat excited dan bertenaga.


✅ Bagaimana untuk meningkatkan keyakinan diri bila berkomunikasi dan bercakap dihadapan orang?

✅ Bagaimana untuk mengatasi small little voice yang sering menakut nakutkan kita di masa akan datang?

 ✅ Mendalami dan memahami mindset dengan teknik yang betul akan membantu anda bangkit dan melawan segala jenis ketakutan dan keyakinan diri


MODUL #2 – SKILLSET


Dalam modul ini kita kupas, olah dan bedah strategi, teknologi, tips dan skil yang perlu anda ada dan kuasai untuk menjadi seorang komunikator yang berpengaruh.


✅ Bagaimana untuk memudahkan kefahaman orang

✅ Apakah kemahiran yang perlu ada untuk menyusun kata kata

✅ Apakah teknik untuk menyampaikan mesej kita mengikut kepelbagaian manusia. Individu A dengan cara individu A.. individu B dengan cara individu B.. supaya mesej kita resonate.

✅ Bagaimana untuk menyusun point point agar tidak berterabur.

✅ Bagaimana untuk kedengaran & kelihatan lebih berkeyakinan

✅ Bagaimana untuk memperkenalkan diri dan produk kita di masa akan datang ?


MODUL #3 – TOOLSET


Kami beri terus tool tool, skil – skil & teknik-teknik yang mudah untuk di amalkan. Skil skil yang bakal anda pelajari ini memang sangat berimpak dan dah bantu ramai student saya sebelum ini.


✅ Skrip untuk memperkenalkan produk atau servis

✅ Template untuk menyampaikan mesej agar mudah di fahami

✅ Format ucapan secara spontan

✅ Template Bagaimana untuk menjawab soalan semasa berada dalam mesyuarat atau semasa ditemuramah

✅ Format pitching produk atau servis

✅ Psikometrik test untuk mengetahui  4 jenis individu



MODUL #4 – PRACTISE/LATIHAN

Saya percaya kepada penting nya latihan, that why dalam sesi SPEAK kali ini,
kita adakan sesi practise with the real audience. Sangat berbeza dan 1st time saya buat modul ini dalam Speak with Confidence

kami akan bantu anda sama sama untuk breakthrough your fear. Yang paling best ialah, anda akan bersama ‘Real Audience’ yang pastinya akan membantu anda dalam sesi latihan ini

✅ Practise with real audience

✅ Ada Fasilitator dari kalangan TIC kami untuk bantu anda.

✅ Sesi seronok & untuk belajar bersama-sama




Dan banyak lagi tips dan teknik yang bakal anda pelajari dan kuasai dalam program selama sehari ini. Program ini sangat menekankan kepada Premium Content dan Actionable Knowledge kerana ilmu komunikasi adalah ilmu yang harus di pelajari bukan hanya teori bahkan sesi  praktikal yang efektif juga akan membantu sesi pemahaman kepada sesuatu modul. So, anda akan lalui dan ‘breakthrough’ banyak perkara dalam program sehari ini. Adakah anda bersedia untuk DIUBAH?




SIAPA RIZAL RASHID



Merupakan seorang jurulatih bertauliah daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia.

Mempunyai kepakaran dalam komunikasi berpengaruh dan telah mengendalikan banyak bengkel serta seminar serta melatih ribuan bisnes  owner , usahawan dan professional dalam dan luar negara fokus kepada komunikasi berpengaruh dan  body language.

Merupakan anak Malaysia pertama yang bermentorkan Juara Dunia  Public Speaking  2014,  Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau bertalaqqi secara berdepan dan  one to one  untuk menyedut segala ilmu  #WORLDCLASS  untuk dikongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia.

Hasil dari berguru dengan ramai idividu ternama dalam komunikasi serta pengalaman yang luas, beliau adunkan dan berjaya memformulasikan modul dan membina teknologi komunikasi berpengaruh pertama di Malaysia untuk sesiapa sahaja yang mahukan kejayaan. Beliau percaya ‘success led by the power of communication’

Merupakan pengasas bagi seminar komunikasi terbesar di Malaysia iaitu ‘Seminar Now Everyone Can Speak’ yang membariskan ramai speaker – speaker hebat seperti Datuk Aznil Hj Nawawi, Harith Iskander, Ustaz Don Daniyal dan ramai lagi.





INI SENARAI HARGA PROMOSI YANG DITAWARKAN

Kami tawarkan 3 pakej tiket yang anda boleh dapatkan iaitu Tiket VIP, Tiket Royal dan Tiket Standard




 Harga promosi #SuperEarlyBird dibuka selama 4 Jam sahaja dan mengikut kuota yang disediakan. Daftar segera dibawah.


Sebarang Pertanyaan Hubungi team kami ditalian 0112 600 0112



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Speak With Confidence - Tiket VIP - RM297 (1Pax) - Limited Slot - 50 PAX SAHAJA
1
Speak With Confidence - Pakej Royal - #PromosiRaya - RM127 (1Pax)
5
Speak With Confidence - Pakej Royal - #PromosiRaya - RM304 (3Pax)
9
Speak With Confidence - Pakej Standard - #PromosiRaya - RM87 (1Pax)
11
Speak With Confidence - Pakej Standard - #PromosiRaya - RM208 (3Pax)
6
Speak With Confidence - Pakej Royal - #RamadhanSpecial - RM87 (1Pax)
HABIS STOK
Speak With Confidence - Pakej Royal - #RamadhanSpecial - RM208 (3Pax)
HABIS STOK
Speak With Confidence - Pakej Standard - #RamadhanSpecial - RM67 (1Pax)
1
Speak With Confidence - Pakej Standard - #RamadhanSpecial - RM160 (3Pax)
HABIS STOK
Speak With Confidence - Pakej Royal - #SuperEarlyBird - RM67 (1Pax)
HABIS STOK
Speak With Confidence - Pakej Standard - #SuperEarlyBird - RM47 (1Pax)
HABIS STOK
JUMLAH
SST (8%)
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN


BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN