Fundamental NLP
Apakah yang anda sedang fikirkan sekarang?

Bagaimanakah pula dengan keadaan diri anda ketika ini?

Apakah yang anda sedang alami?


Pemikiran anda mendorong perasaan anda. Perasaan anda pula akan mendorong kelakuan dan keadaan diri anda. Pemikiran / Perasaan / Perlakuan anda semua diurus oleh Otak anda.

Jika kita dapat menguruskannya dengan baik maka kita akan dapat menjadi seorang insan yang lebih baik secara menyeluruh.
 
Disinilah NLP dapat membantu kita.


Ianya dikatakan sebagai Software For Brain atau manual untuk otak kita.

Jika anda pernah membeli komputer atau telefon bimbit, pastinya alat-alat ini datang dengan manual atau buku penunjuk cara penggunaannya.

Tetapi apabila seorang bayi dilahirkan, dia tidak datang dengan sebuah manual bagaimana mahu menggunakan otaknya.

Maka NLP dikatakan sebagai manual bagi menjalankan otak tersebut. Banyak teknik dalam NLP yang mampu membuat anda mencapai kejayaan, mencapai impian dan merubah tindakan dan aksi.

Tahukah anda, komunikasi juga adalah salah satu tonggak dalam NLP?

--
Kami bawakan program 'Fundamental NLP' untuk anda tahu, kenal, faham bagaimana tools NLP ini mampu membuat anda berjaya dalam kerjaya, bisnes mahupun kehidupan.
MAKLUMAT PENTING PROGRAMAPA YANG BAKAL ANDA PELAJARI?1 » 2 Soalan Power dalam NLP

Ini ialah 2 soalan yang sangat power dalam NLP iaitu 'Apa Yang Anda Mahu?' dan 'Bagaimana cara Untuk Mendapatkan Apa Yang Anda Mahu' Bagaimana NLP bertindak respond terhadap soalan ini?


2 » Apa itu NLP

Kita akan pelajari sejarah tentang NLP, Definisi dan akronim NLP itu sendiri. Bagaimana NLP dibentuk menjadi antara tools penting dimasakini di seluruh dunia.


3 » Tonggak utama didalam NLP

4 tonggak dalam NLP iaitu Rapport, Sensory Awareness, Outcome Thinking, Behavioural Flexibility yang kita akan kupas secara mudah untuk anda faham dan jelas bagaimana ia berfungsi.


4 » Komponen Utama NLP

Anda akan memahami 4 komponen utama NLP iaitu Meta Model, Meta Program, Meta Modaliti, Meta State. Apa pentingya meta-meta ini? anda akan ketahui dalam program ini nanti.

Dan banyak lagi modul yang mudah dan ringkas untuk anda faham apa itu NLP. Anda akan tahu teknik 'Reframing' Teknik 'Modeling' dan banyak lagi. Ini ialah kelas asas untuk anda faham apa itu NLP dan insya Allah anda boleh apply untuk kerjaya, bisnes mahupun kehidupan seharian anda kerana perkongsian ini bukan hanya teori bahkan perkongsian bagaimana kami gunakan NLP untuk capai kejayaan.

---
KENAPA NLP PENTING UNTUK ANDA?

#1 - Mengendalikan diri anda secara terbaik dalam setiap keadaan sekalipun sukar.

#2 - Mempercepatkan daya pembelajaran anda dalam sebarang bidang.

#3 - Melakukan perubahan positif pada diri dengan lebih ketara melalui cara berfikir, rasa dan bertindak.

#4 - Memudahkan diri anda untuk mengatur rancangan dan strategi diri supaya menjadi lebih berdaya sumber.

#5 - Anda akan menyedari lebih mendalam potensi diri anda.

#6 - Anda dapat berkomunikasi dengan baik dan mempengaruhi kelakuan manusia.

#7 - Anda juga akan dapat mencapai sesuatu yang anda inginkan dengan mudah dan pantas.


APA MANFAAT SELEPAS HADIR PROGRAM NLP INI?

#1 - Meningkatkan keupayaan dan kemahiran komunikasi dengan ketara melalui kefahaman bahasa minda.

#2 - Membina matlamat yang jelas dan kukuh serta memantapkan diri untuk mencapainya.

#3 - Mengembangkan daya kepimpinan dan pengaruh yang efektif. Nak jadi leader yang baik, anda perlu ada skill dan teknik influencing yang powerful dan dalam NLP mampu ajar anda teknik seperti ini.
SIAPA SAYA YANG AKAN BANTU ANDA?Mohd Rizal Bin Abd Rashid merupakan seorang jurulatih bertauliah daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia.


Beliau mempunyai kepakaran dalam komunikasi berpengaruh dan telah mengendalikan banyak bengkel serta seminar serta melatih ribuan bisnes owner, usahawan dan professional dalam dan luar negara fokus kepada komunikasi berpengaruh dan body language.

 

Beliau merupakan anak Malaysia pertama yang bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau bertalaqqi secara berdepan dan one to one untuk menyedut segala ilmu #WORLDCLASS untuk dikongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia. Hasil dari berguru dengan ramai individu ternama dalam komunikasi serta pengalaman yang luas, beliau adunkan dan berjaya memformulasikan modul dan membina teknologi komunikasi berpengaruh pertama di Malaysia untuk sesiapa sahaja yang mahukan kejayaan. Beliau percaya, ‘success led by the power of communication’

 

Beliau merupakan founder dan pengasas bagi seminar komunikasi terbesar di Malaysia iaitu ‘Seminar Now Everyone Can Speak’ yang membariskan ramai speaker-speaker hebat seperti Datuk Aznil Hj Nawawi, Harith Iskander, Ustaz Don Daniyal dan ramai lagi.


As seen on

BERAPA INVESTMENT UNTUK KE PROGRAM INI


Ini ialah program terbaru kami untuk bantu anda faham apa itu NLP. Banyak yang kami dah lalui dan amalkan dengan teknik yang ada didalam NLP dan kami nak kongsikan juga apa yang kami dah perolehi kepada anda.


Harga yang kami tawarkan.

RM114.00 SeorangSebarang pertanyaan hubungi 019 885 7600 | 0112 600 0112 (Che Lin)


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Fundamental NLP RM114 seorang
22
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN