Speak With Confidence

KHAS untuk anda yang nak belajar rahsia terbesar untuk bercakap dengan konfiden, berjaya buang rasa takut dan dapat menyampaikan sesuatu dengan penuh keyakinan dan akhirnya berjaya capai apa yang anda inginkan.


Tawaran Istimewa investment ilmu ke program exclusive Speak With Confidence serendah hanya RM17 seorang untuk 300 pax yang terawal



“Conquer Your Fear. Sell Your Dreams. Achieve Your Destiny

MAKLUMAT PENTING PROGRAM

Tarikh: 29 Januari 2021 (Sabtu)
Masa: 8.30 Pagi - 5.30 Petang
Tempat: Online Zoom Meeting

4 BONUS ISTIMEWA UNTUK SEMUA PESERTA

1. GROUP SUPPORT FACEBOOK BERNILAI RM149
Dalam group ini kami akan bantu anda. Segala info tentang program juga akan kami letakkan di dalam group ini nanti. Akan ada perkongsian dari peserta-peserta yang akan membakar semangat anda untuk terus berjaya

2. RAKAMAN PENUH PROGRAM SPEAK 2022 BERNILAI RM199

Kami sangat berhati-hati untuk memberikan rakaman penuh program kerana kami tahu nilai premium disetiap konten yang dipersembahkan disetiap program. Tapi untuk SPEAK kali ini kami dah decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula. Sangat beruntung!


3. KELAS EXTRA FOLLOW-UP BERNILAI RM249

Kami serius nak bantu anda enhance skill komunikasi, tampil lebih yakin dan berani dan disebabkan itu lah kami berikan 1x extra follow up kelas bersama Rizal Rashid untuk pastikan anda betul-betul faham dan boleh implement segala ilmu yang dipelajari dalam program SPEAK. Ada 5 soalan yang kami akan jawab dari peserta yang tanya dalam sesi kelas follow-up ini.

4. E-WORKBOOK SPEAK 2022 BERNILAI RM98

Kami berikan E-Workbook Exclusive untuk anda mudah belajar dalam program ini nanti. Anda boleh muat turun dan dicetak untuk memudahkan proses pembelajaran.


Adakah anda mempunyai masalah komunikasi seperti berikut:-


JIKA YA ANDA ALAMI SEMUA INI, TAKKAN ANDA NAK BIARKAN TERUS TERJADI?


❌ Staff / Team tak respect pun anda. Yelah, cakap pun tak confident, macam mana nak respect.

❌ Client dan pelanggan semua lari. Buat presentation produk atau servis pun tak menyakinkan. Macam mana nak close deal?

❌ Bila bercakap berterabur, tak berstruktur, tiada point yang jelas, akhirnya semua orang yang dengar pun tak faham.

❌Anda seorang Bos, Leader, Ketua Pasukan tapi bila tiba-tiba kena bagi ucapan, habis usaha nak elak. Takut nak berucap secara spontan.

❌ Senyap membisu bila jumpa pelanggan. Tiada idea nak borak apa, sudahnya dianggap tak mesra, nak closed deal pun susah.


Dan banyak lagi masalah komunikasi yang selalui dialami tak kiralah anda ni Bos, Team Leader, Doktor, Lecturer atau sesiapa pun. Ini bukan soal siapa, tapi ini soal skill dan kefahaman yang sangat diperlukan dan sangat penting kerana skill ini yang akan membantu anda pergi jauh!


Betul ke KOMUNIKASI ini penting? Teruskan bacaan anda..


Ini lima (5) individu terkaya didunia. Anda kenal?


Apakah persamaan mereka? Persamaan mereka ialah KOMUNIKASI. Mereka boleh dan mahir berkomunikasi untuk mempengaruhi staff, team, client, customer dan investor mereka..   


Saya perkenalkan SPEAK 2022 : Speak With Confidence dengan RAHSIA ‘9 MODUL UTAMA’ yang Proven, Praktikal dan terbukti berjaya meningkatkan kualiti komunikasi berpengaruh individu dan pasukan!


9 MODUL YANG BAKAL ANDA PELAJARI DAN KUASAI


MODUL #1 – STRATEGI BINA KEYAKINAN DENGAN MUDAH

Modul ini akan memberikan anda teknik, strategi dan tips terbaik untuk membina keyakinan dengan mudah ketika berkomunikasi. Anda akan kelihatan berkredibiliti tinggi dan mudah dipercayai apabila mempunyai skill ini. Insya Allah


MODUL #2 – TEKNIK IMPROMPTU SPEECH

Ramai orang takut nak bercakap atau berucap dihadapan tapi apabila anda mahir dan faham teknik yang bakal dikongsikan ini, anda pasti teruja. Teknik yang bakal anda lalui secara Teori dan Praktikal yang akan beri keyakinan yang tinggi kepada anda.


MODUL #3 – TEKNIK MENGETAHUI FAHAM KE TAK?

Bila berkomunikasi, mesti kita nak tahu, ‘eh, faham ke tak ni‘ so mesti ada cara dan teknik kan. Yelah taknak kita di cop ‘Syok Sendiri‘ plak. So saya akan kongsikan juga teknik, cara bagaimana and how to identify.


MODUL #4 – STRATEGI ‘GAYA BAHASA‘ BERPENGARUH

Anda ada ilmu, atau seorang Subject Matter Expert (SME) tapi sukar nak ajar orang lain, atau nak sampaikan kepada orang lain? banyak cara dan teknik sebenarnya yang boleh bantu anda sampaikan dengan cara yang betul. Ilmu yang boleh di apply untuk sampaikan arahan kepada staff atau team juga.


MODUL #5 – MISCOMMUNICATION DETECTOR

Masalah utama dalam komunikasi ialah ‘Miscommunication‘ dan ini akan meyebabkan masalah kepada kita. Yelah kita cakap A tapi rupanya mereka faham lain. Menjadi masalah apabila bercakap dengan customer, staff atau team. Nak betulkan? ada teknik dan strateginya. Anda bakal pelajari dalam program ini.


MODUL #6 – BODY LANGUAGE YANG MEYAKINKAN

Dalam komunikasi ada komponen-kompenan yang membantu kearah membina keyakinan, dan salah satunya adalah body language. Saya bakal kongsikan gaya dan body language yang betul untuk tampil berkeyakinan dan dihormati. Apa gaya seorang Leader yang berpengaruh, bagaimana mereka buat dan tonjolkan.


MODUL #7 – RAHSIA 5 AYAT PEMUSNAH KREDIBILITI

Dalam program ini juga, anda bakal belajar 5 ayat pemusnah (bunyi kasar kan?) yang akan membunuh atau memusnahkan kredibiliti. Ini memang berlaku di sekeliling kita dan memang terbukti telah menyebabkan kredibiliti jatuh dan sukar untuk dibaiki. So anda belajar dan terus berhati-hati ya!


MODUL #8 – 4 LANGKAH MEMPENGARUHI

Saya akan share juga tentang 4 langkah mempengaruhi gaya master influencer orang dengan step by step technique dan anda akan lalui secara praktikal juga. Bukan teori semata-semata. Yang paling penting, ini ialah proven teknik yang memang dah bantu ramai student saya faham dan tahu nak pengaruhi orang dengan 4 Step ini.


MODUL #9 – TEKNIK ‘EFEKTIF’ MEMBINA HUBUNGAN

Ramai tanya bagaimana nak bina hubungan yang baik melalui komunikasi supaya orang suka bercakap dengan kita. Ini antara perkara yang bakal saya dedahkan kepada anda semua. Strategi yang akan buat orang selesa nak bergaul & bercakap dengan anda. Insya Allah



Dan banyak lagi tips dan teknik yang bakal anda pelajari dan kuasai dalam program selama sehari ini. Program ini sangat menekankan kepada Premium Content dan Actionable Knowledge kerana ilmu komunikasi adalah ilmu yang harus di pelajari bukan hanya teori bahkan sesi praktikal yang efektif juga akan membantu sesi pemahaman kepada sesuatu modul. So, anda akan lalui dan ‘breakthrough’ banyak perkara dalam program sehari ini. Adakah anda bersedia untuk DIUBAH?

BAGAIMANA SESI SEMINAR ONLINE INI BERLANGSUNG?

Dijalankan diatas platform Zoom Meeting. Link akan diberikan sebelum program bermula. Peserta akan melalui sesi seperti dalam dewan seminar dengan two way communication antara speaker dan peserta.


Kami dah anjurkan banyak kali program secara online. Alhamdulillah Feedback sangat baik. Peserta akan lalui dan experience sesi yang Insya Allah sama macam ‘real class



Peserta juga akan diminta untuk ‘ON’ video ketika sesi berlangsung untuk capaian dan engagement yang lebih baik. (jika ada masalah video, maklumkan pada team)



SIAPA SAYA YANG AKAN BANTU ANDA



Merupakan seorang jurulatih bertauliah daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia.

Mempunyai kepakaran dalam komunikasi berpengaruh dan telah mengendalikan banyak bengkel serta seminar serta melatih ribuan bisnes owner, usahawan dan professional dalam dan luar negara fokus kepada komunikasi berpengaruh dan body language.

Merupakan anak Malaysia pertama yang bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau bertalaqqi secara berdepan dan one to one untuk menyedut segala ilmu #WORLDCLASS untuk dikongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia.

Hasil dari berguru dengan ramai idividu ternama dalam komunikasi serta pengalaman yang luas, beliau adunkan dan berjaya memformulasikan modul dan membina teknologi komunikasi berpengaruh pertama di Malaysia untuk sesiapa sahaja yang mahukan kejayaan. Beliau percaya ‘success led by the power of communication’

Merupakan pengasas bagi seminar komunikasi terbesar di Malaysia iaitu ‘Seminar Now Everyone Can Speak’ yang membariskan ramai speaker – speaker hebat seperti Datuk Aznil Hj Nawawi, Harith Iskander, Ustaz Don Daniyal dan ramai lagi.




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Speak With Confidence - #SuperEarlyBird - RM17 (300pax) BELUM MULA
Speak With Confidence - #EarlyBird - RM27 (200pax) BELUM MULA
Speak With Confidence - #Happy Hour - 300pax - RM17 seorang
BELUM MULA
Speak With Confidence - #EarlyBird - RM37 (200pax) BELUM MULA
Speak With Confidence - #EarlyBird - RM47 (200pax) BELUM MULA
Speak With Confidence - #PromosiExtravaganza - RM57 (200pax) BELUM MULA
Speak With Confidence - #PromosiExtravaganza - RM67 (200pax) BELUM MULA
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN


BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN