PENA 2022


ANDA NAK PELAJARI ILMU 'MAHAL', TEKNIK & SKILL BAGAIMANA NAK FAHAMI PASUKAN (TEAM), STAF DAN AGEN - AGEN ANDA DENGAN LEBIH BAIK DAN SETERUSNYA ANDA BOLEH PENGARUHI MEREKA.


Program terhebat dari saya untuk bantu ketua - ketua organisasi, ketua pasukan, leader, bos - bos dan sesiapa sahaja yang ada pasukan, team, staf agen dibawah mereka dan anda nak kenali karakter mereka, sikap mereka, behavior dan attitude mereka supaya selari dengan visi dan misi syarikat, inilah program yang anda perlu hadiri dan kuasai


ADAKAH ANDA SEDANG ALAMI SITUASI BERIKUT :-


Team, staff dan agent anda tidak setia dan selalu tinggalkan anda begitu sahaja?

Pernah tak anda rasa penat rekrut dan train staff,agent dan team anda akhirnya mereka keluar masuk dalam organisai anda begitu sahaja?


Kecewa, marah, sedih, kerana lain yang disuruh lain pula staff,team,agent anda lakukan?

Selalu berlaku miscommunication diantara team,staff,agent tetapi anda tidak tahu cara untuk selesaikannya?

Tak tahu macam mana nak meningkatkan motivasi team, staff dan agent anda untuk mereka naikkan sales atau produktiviti kerja mereka?

Anda mempunyai team, staff dan agent yang bagus tapi anda tak tahu bagaimana untuk memanipulasikan corak  pemikiran mereka supaya mereka bekerja dengan lebih baik?


Hi Leaders! Masalah kat atas ini memang kerap berlaku. Ramai yang boleh jadi leader tapi berapa ramai yang mampu menjadi leader / ketua yang akan bantu team atau staff dibawahnya bekerja dengan baik seperti diri mereka.


Bagi saya, sebagai seorang leader yang berpengaruh, anda perlu mahir untuk 'scan' atau fahami perangai, karakter dan drive team, staff atau agent anda. Kemahiran ini sangat membantu untuk anda dapat memberi task, arahan atau memahami staff team anda dengan lebih baik dan berkesan.


Saya perkenalkan program terbaru saya, PENA 2022! Program yang fokus untuk membantu team leader, CEO, bisnes owner, HR manager dan sesiapa sahaja yang nak explore dan menambah skill untuk membaca atau menguasai ilmu memahami karakter staff team dan agent anda.


Info penting Program PENA 2022


Apa itu PENA?

Ia merangkumi 4 Modul Utama dalam memahami manusia secara jelas. Anda akan dibimbing untuk menguasai 4 modul ini sepanjang program berlangsung.


1 - PROCESSOR | 2 - NEEDS | 3 - EMOTIONAL DRIVE | 4 - ATTITUDE


KENAPA SAYA PERLU KUASAI PENA?


'Leader must be close enough to relate to others, but far enough ahead to motivate them'


Dengan kemahiran PENA ini, anda akan tahu teknik dan cara betul untuk sampaikan info, memberi task atau arahan, cara nak motivasikan mereka atau anda tahu kenapa ada staff dan team bersikap begini, ada staff team yang bersikap begini. Perbezaan sikap dan perangai ini boleh dinilai dengan menguasai PENA dan akhirnya anda boleh memanipulasikan setiap perbezaan ini untuk mencapai produktiviti kerja dan target syarikat.


PENA juga akan membantu anda untuk kenal staff, team atau agent anda dengan lebih mendalam dan ini sangat membantu anda membuat sebarang keputusan - keputusan penting dalam syarikat.


1 - PROCESSOR

Dalam modul ini, anda  akan dapat mengenalpasti 4 jenis individu dan membezakan cara untuk menyampaikan maklumat dengan 4 jenis individu ini. Anda juga akan mempraktikkan profiling sistem bagi mengenalpasti personaliti diri dan organisasi didalam modul yang pertama ini.


2 - NEEDS

Dalam modul kedua, anda akan kuasai Maslow's hierarchy of Needs yang mana anda akan dapat mengenalpasti 5 tingkatan needs supaya team, staff dan agent anda berasa selesa, mereka rasa selamat dan setia dengan anda.3 - EMOTIONAL DRIVE

Modul ketiga ini, anda akan belajar dan kuasai ilmu untuk mengenalpasti 'hot button' team, staff atau agent anda supaya dapat meningkatkan tahap motivasi mereka. Anda juga akan mempraktikkan formula ramal-faham-pengaruh untuk meningkatkan prestasi diri, team, staff atau agent anda.


4 - ATTITUDE

Modul yang terakhir, anda akan dapat mengenalpasti 4 jenis gaya pemikiran individu atau manusia dan anda akan tahu cara bagaimana team, staff atau agent berfikir. Anda akan mendalami teknik untuk memanipulasikan team, staff atau agent anda setelah memahami gaya pemikiran mereka.As Seen On

Telah melatih ramai bisnes owner, usahawan dan profesional dalam meningkatkan skill komunikasi mereka melalui program-program yang dianjuran oleh Rizal Rashid

  Berguru

dengan juara dunia Public Speaking 2014 di Sri Lanka dan pernah membawa mentor beliau ini terbang ke Kuala Lumpur dan berkongsi dengan rakyat Malaysia dalam program komunikasi terbesar di Malaysia iaitu Program Now Everyone Can Speak.

Dalam program ini, Tuan/Cikpuan akan upgrade dan improve skill - skill baru. Ilmu yang bakal dipelajari sangat tinggi nilainya. Saya belajar dari ramai guru untuk betul-betul faham, dan saya apply sendiri dengan team-team saya dan setelah bertahun-tahun belajar dan apply dengan team baru lah saya berani untuk buka kelas untuk ajar dan adakan program yang sangat berimpak ini.


Nilai program ini harga asalnya ialah RM299 tapi sempena Lockdown 3.0 ini, kami tawarkan pada harga yang istimewa. Rujuk gambar rajah dibawah untuk senarai harga yang ditawarakan.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
PENA - RM117 (Harga Asal RM470)
8
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN


BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN