DVD Digital Rizal Rashid

JUALAN TELAH DIBUKA!Buat pertama kalinya, #1st Time ! kesemua video DVD saya akan di-Digital-kan.

Tak perlu lagi bayar duit pos, tak perlu tunggu untuk sampai, tak perlu lagi guna DVD player untuk belajar ilmu #komunikasiberpengaruh dari saya. Bayar dan terus belajar!


Untuk pertama kali ini kami nak tawarkan pada harga super Istimewa. Harga asal untuk 1 DVD Rizal Rashid bernilai RM190 tidak termasuk postage. dan jika 5 DVD sahaja dan mencecah RM900++


Tapi sempena pelancaran terbaru 'DVD TO DIGITAL' ini, kami buka pada harga sangat jimat! RM159 sahaja untuk 5 DVD. one time payment . Bayar sekali dan boleh tengok banyak kali!

p/s: Harga selepas ini akan menjadi RM190 untuk 5 DVD Digital.
Ya, untuk semua pembeli kami ada 2 Extra Special Bonus untuk anda!


1 - KELAS FOLLOW UP BERNILAI RM129


Kami berikan anda kelas follow-up LIVE Event bersama Tuan Rizal Rashid sendiri yang bernilai RM129 seorang. Dalam sesi ini nanti anda boleh bertanya soalan apa sahaja dalam topik komunikasi berpengaruh atau persoalan yang anda dapat semasa menonton DVD Digital ini.


2 - EXTRA VIDEO RIZAL RASHID BERNILAI RM79


Kami juga nak berikan 4 video extra untuk anda tonton dan belajar. 4 video extra ini diberi tajuk 'Communication is gateway to Millionaire' yang bernilai RM99 tau. Sangat untung!


Ini ialah 5 tajuk video - video exclusive yang bakal anda pelajari.1 - “Communication Skills : What Everyone Needs To Know”

2 - "Rahsia Pembentangan Berpengaruh"

3 - "Himpunan Strategi Cipta Pengaruh Dengan Komunikasi"

4 - "Powerful Storytelling"

5 - "The Arts of Building Rapport"

Durasi untuk semua video - video ini memakan masa lebih 5 jam dan anda boleh tonton terus dari phone, laptop & tablet anda.

Link platform untuk menonton kesemua video akan dihantar terus ke email anda selepas sahaja pembayaran disahkan. Terima KasihPerhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
DVD Digital Rizal Rashid - RM98 (Harga asal RM900+)
HABIS STOK
DVD Digital Rizal Rashid - RM159 (Harga asal RM900+)
188
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN