Speak With Confidence Junior
Tingkatkan 'Confidence' diri anak-anak apabila bercakap dengan teknik yang PROVEN!
Adakah anak - anak anda mempunyai masalah seperti berikut:

x -   Tergagap-gagap apabila berada di atas pentas.

   x -   Tangan terketar-ketar apabila diberi microfon.

   x -   Sentiasa berasa cemas ketika bercakap.

   x -   Fikiran menjadi keliru dan bercampur-aduk.

   x -   Berasa segan dan malu dihadapan khalayak ramai.

Masalah utama anak-anak hari ini ialah mereka tidak berani atau tiada keyakinan untuk bercakap dihadapan. Bagi saya, mereka bukan tak berani tapi mereka perlu diberikan ilmu, latihan dan bimbingan kerana skill bercakap dengan confidence dan berani juga boleh diajar dan diasah sehingga mahir dengan environment yang membantu mereka.Perkenalkan program terbaru saya iaitu 'Speak With Confidence Junior' istimewa untuk bantu anak-anak anda mampu bercakap dihadapan dengan berani dan menyakinkan dan mengasah potensi diri & soft skill mereka!

Program ini khas dan fokus untuk bantu anak-anak berumur 10 tahun hingga 15 tahun sahaja dan saya sendiri dan Tuan Hafiz (Certified Trainer Saya) akan bersama-sama untuk grooms / asah skill dan bantu anak-anak anda.Fokus utama kami dalam program ini ialah untuk bantu & pastikan setiap peserta / anak-anak yang hadir mampu untuk:

1 . Berani bercakap dihadapan dengan penuh keyakinan
2. Mampu bercakap secara spontan jika diminta bercakap, berucap dihadapan.

MAKLUMAT PENTING UNTUK PROGRAM INI.

Dalam program ini, ada 3 level yang anak - anak Tuan/Cikpuan boleh lalui iaitu level Basic, Level Advance dan Level Mastery.

Anak-anak perlu melalui, menamatkan atau menghabiskan sesi di setiap level bermula level basic untuk ke level yang berikutnya.

[ Level 1 Basic  >  Level 2 Advance  >  Level 3 Mastery ]

1. Program ini dijalankan adalah dalam 90% Bahasa Melayu dan 10% Bahasa Inggeris
2. Khusus untuk kanak-kanak berumur 10 - 15 tahun
3. Sijil disedikan untuk setiap Level sebagai tanda telah hadir program
MODUL YANG BAKAL DIKONGSIKAN (LEVEL BASIC)


1. KUASAI ILMU BERNAFAS DENGAN BAIK
Anak-anak yang hadir akan menguasai teknik bernafas yang betul supaya mereka mampu untuk tampil berani dengan konfiden


2. GAME YANG DAPAT 'IMPROVE' KEYAKINAN
Dalam program ini juga anak-anak akan didedahkan dengan game & aktiviti yang akan bantu mereka tampil berani dan mempunyai keyakinan diri yang tinggi.


3. KENAPA PERLU BERKOMUNIKASI DENGAN CONFIDENCE
Dalam modul ini, anak-anak akan faham fundamental asas kenapa mereka perlu tampail konfiden ketika berkomunikasi dan apa manfaat yang mereka akan perolehi apabila mempunyai keyakinan yang baik.


4. TINGKATAN ILMU KOMUNIKASI
Selepas kuasai komunikasi yang menyakinkan, apa yang sebenarnya hendak dicapai? mestilah kejayaan dan bagaimana ilmu komunikasi dan confidence ini akan membantu anak-anak dalam membina kejayaan.


5. RAHSIA SKRIP POWER (PIP)
Kami bekalkan anak-anak dengan ilmu dan rahsia 'skrip power' yang akan mereka hafal dan dalami dan menjadi pengangan mereka untuk tampil berani dan confidence ketika bercakap.
6. THE POWER OF VISUALIZATION
Ilmu mahal ini akan membantu anak-anak untuk 'visual' kan kejayaan dan apa yang mereka perlu lakukan untuk tampil berani.


7. THE BEST STATE FOR COMMUNICATOR
Ini juga modul yang best kerana anak-anak akan mengabungkan sains keyakinan dengan tanamkan dalam diri apa yang mereka perlu lakukan dan simpan dalam memori.


Dalam Modul ADVANCE & MASTERY, anak-anak akan dimasukkan ke dalam group kecil 10 orang maximum dan akan melalui sesi - sesi seperti berikut:

1 - Sesi Praktikal berkomunikasi
2 - Sesi presentation dengan topik
3 - Sesi presentation spontan
4 - Sesi Latihan & sesi ujian
5 - Sesi berlangsung selama 4 kali

Semua sesi ini dibantu & dipantau 100% oleh saya & trainer - trainer kami yang bertauliah. Anak-anak akan dinilai (mengikut Star ) untuk mengetahui tahap dan keupayaan mereka dalam setiap sesi.

Sijil Penyertaan disediakan untuk setiap Level yang telah dilalui.

KENAPA IBU BAPA PERLU HANTAR ANAK - ANAK ANDA KE PROGRAM INI

1 - Ilmu bercakap / berkomunikasi sangat penting untuk meningkatkan prestasi seorang Pelajar atau Murid.

2 - Program ini akan 'breakthrough' skill bercakap anak anda dan anak anda akan bercakap dengan lebih yakin dan lebih berani jika dipanggil kedepan.

3 -Sekiranya anak-anak anda boleh bercakap dengan Confidence InsyaaAllah ianya akan membuatkan guru-guru akan memberikan perhatian terhadap anak-anak anda.

4 - Dengan perhatian yang lebih terhadap anak-anak anda ianya akan mempengaruhi dan meningkatkan prestasi akademik yang baik.

 5 - Selain itu juga, anak-anak anda akan selalu bermotivasi dan bersemangat untuk belajar dan ianya akan menimbulkan fokus dan minat yang mendalam dalam pelajaran.

SIAPA KAMI YANG AKAN BANTU ANAK-ANAK ANDA?RIZAL RASHID merupakan seorang jurulatih bertauliah daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia.

Mempunyai kepakaran dalam komunikasi berpengaruh dan telah mengendalikan banyak bengkel serta seminar serta melatih ribuan bisnes owner, usahawan dan professional dalam dan luar negara fokus kepada komunikasi berpengaruh dan body language.

Merupakan anak Malaysia pertama yang bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau bertalaqqi secara berdepan dan one to one untuk menyedut segala ilmu #WORLDCLASS untuk dikongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia.

Hasil dari berguru dengan ramai idividu ternama dalam komunikasi serta pengalaman yang luas, beliau adunkan dan berjaya memformulasikan modul dan membina teknologi komunikasi berpengaruh pertama di Malaysia untuk sesiapa sahaja yang mahukan kejayaan. Beliau percaya ‘success led by the power of communication’

Merupakan pengasas bagi seminar komunikasi terbesar di Malaysia iaitu ‘Seminar Now Everyone Can Speak’ yang membariskan ramai speaker – speaker hebat seperti Datuk Aznil Hj Nawawi, Harith Iskander, Ustaz Don Daniyal dan ramai lagi.

Pernah dijemput berkongsi kepakaran di Astro Awani, RTM, TV Al-Hijrah dan selalu ke udara di Ikim.FM untuk berkongsi kepakaran dalam bidang ‘komunikasi berpengaruh’kepada ramai orang diluar sana.

As Seen On


Bergambar bersama mentor beliau ketika sesi coaching di Sri Lanka

  Membawa mentor beliau terbang ke Kuala Lumpur dan berkongsi dengan rakyat Malaysia
Anak - anak juga akan dibantu dengan Co-Trainer saya Abg Al-Hafiz Razak


Muhammad Al-Hafiz Firdaus bin Abdul Razak atau lebih dikenali sebagai Hafiz Razak merupakan anak kelahiran Negeri Pahang. Beliau dilahirkan di Kuala Krau, Pahang. Beliau merupakan seorang Trainer yang mempunyai minat mendalam dalam NLP atau Neuro Linguistic Programming.


Banyak program-program yang beliau jalankan secara online atau offline yang berasaskan NLP. Beliau juga merupakan seorang Coach paling termuda di Akademi NLP Malaysia. Beliau merupakan salah seorang penulis bersama Buku Inovasi NLP Pelonjak Prestasi Diri yang terfokus pada Komunikasi NLP.

Beliau mendapat pendidikan secara langsung daripada Sifu NLP No 1 Nusantara Tn Hj Md Taib Mat dalam bidang NLP. Setakat ini beliau telah mengikuti kursus NLP dalam beberapa siri seperti Certified NLP Basic Practitioner, Certified Language And Behaviour Profile (LAB Profile) Practitioner, Success Strategies, Canada. Certified NLP Coach Practitioner,
Certified Hypnotic Communication, Certified Framing Reframing.


Beliau juga mendapat pendidikan daripada Pakar Komunikasi No 1 Malaysia Tuan Rizal Rashid dalam bidang Komunikasi. Dan alhamdulillah pada tahun 2020 beliau dinobatkan sebagai  "The Best Presenter Train World Class Speaker"


Program ini akan dijalankan secara online dengan bimbingan sepenuhnya. Kami dah anjurkan banyak program secara online dengan strategi dan teknikal yang akan bantu anak-anak dapat lalui sesi ini dengan lebih berkesan dan menyeronokkan walaupun secara online.


BAGAIMANA SESI PROGRAM ONLINE INI DIJALANKAN?Dijalankan diatas platform Advanced Zoom Meeting. Link akan diberikan sebelum program bermula. Peserta akan melalui sesi seperti dalam dewan seminar dengan  two way communication   antara speaker dan peserta dan experience yang menambahkan energy dan semangat untuk belajar.

Kami dah anjurkan banyak kali program secara online. Alhamdulillah Feedback sangat baik. Peserta akan lalui dan experience sesi yang Insya Allah sama macam ‘real class


Peserta juga akan diminta untuk ‘ON’ video ketika sesi berlangsung untuk capaian dan engagement yang lebih baik. (jika ada masalah video, maklumkan pada team)Pastikan anak yang hendak anda daftarkan berumur 10 - 15 tahun untuk memastikan keberkesanan program dan dapatan dari peserta ketika berlangsung.
 Sebarang maklumat lanjut & pertanyaan, anda boleh hubungi team saya di talian 019 885 7600 atau 0112 600 0112

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Level Mastery - Speak Junior 1pax RM289
18
#LastCall - Level Basic - Speak Junior 1pax RM59 HABIS STOK
#LastCall - Level Basic - Speak Junior 3pax RM111 HABIS STOK
Level Advance - Speak Junior 1pax RM159 HABIS STOK
#EarlyBird - Basic - Speak Junior 1pax RM39
1
#EarlyBird - Basic - Speak Junior 3pax RM87 HABIS STOK
#ExclusiveLaunching - Level Basic - Speak Junior 1pax RM49
3
#ExclusiveLaunching - Level Basic - Speak Junior 3pax RM99 HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN


BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN